Indhold 
Det fodrer jeg med

PAVO Tilskud

Pavo NervControl
 • Hjælper med at neutralisere spændinger
 • Bedre kontrol i stressede situationer
 • Til sensitive heste
Pavo E´lyte
 • Kompenserer for tab af elektrolyt salte
 • Hvis hesten sveder meget
 • Til meget anstrengende præstationer
 • Til høje temperaturer
Pavo HealthBoost
 • Støtter immunforsvaret
 • Med gærkultur og lecitin
 • Til heste der i underskud, uanset grunden
 • Heste der mangler mere energi
Nogle gange er hesten i underskud, eksempelvis pga. sygdom, hård træning eller når den skifter pels. I de situationer støtter Pavo HealthBoost immunforsvaret og giver ekstra energi. Produktet stimulerer balancen i tarmene, indeholder alle vigtige vitaminer, mineraler og sporeelementer og er rig på hurtigt tilgængelig energi.
Hovedsponsorer 
OPTIMAL FODRING AF MILITARYHESTE (klik for at læse)

Pavo Hestefoder - det bedste til din hest!

 

Da military stiller enorme krav til hestens udholdenhed og styrke, er det altafgørende at mine heste får en optimal fodring. Alle mine heste bliver derfor kun fodret med Pavo's produkter og jeg er utrolig glad for samarbejdet med Pavo, som udover at levere det gode foder også giver mig rådgivining omkring foderplaner mv.

"Din hest's sundhed og helbred er vores interesse. Det er derfor at PAVO kun bruge de bedste naturlige ingredienser og udvælger de produkter din hest virkeligt kan lide. Derfor arbejder PAVO sammen med anerkendte top instituter og universiteter over hele verdenen. Smagstest, fordøjelses undersøgelser og praktisk erfaring - med stor hjælp fra vores kunder- former fundamentet for den nye udvikling i vores komplete sortiment.

Pavo er mere end foder alene. Det er derfor vi altid er i stand til at give dig et råd når du behøver det. Vi kan hjælpe omkring foder og næring, men også om sundhed og hestepleje. Igennem årene har vi lært meget om heste, ved at arbejde side om side med vores kunder, dyrlæger, avlere og videnskabsfolk."

På Pavo's danske hjemmeside kan du bl.a. prøve Pavo's online Foder Guide:

www.pavo.dk

Caroline leverer historisk ridt ved EM
Ved det netop afholdte Europamesterskaber i Military for ponyer i Bishops Burton, England, leverede Næstved-rytteren Caroline Regitze Jensen en historisk præstation på en bane der var både var stor, krævende og teknisk udfordrende, og som af en række kendere blev rangeret blandt de sværeste EM-baner til dato.

Caroline Regitze Jensen lå på en 33. plads efter dressuren med sin pony Orchard Freedom Scan, hvilket placerede dem midt i det store felt af deltagere fra hele Europa. Efter lørdagens terrænridt avancerede hun dog kraftigt efter et fantastisk ridt på den krævende terrænbane, hvor de kom fejlfrit gennem banen og blot kunne notere sig tidsfejl fra denne del af konkurrencen. Ved søndagens banespringning var Caroline og Orchard Freedom Scan igen i topform og leverede endnu et fejlfrit ridt, hvilket bragte dem yderligere frem i placeringerne, så de endte på en samlet 16. plads med i alt 73,8 strafpoint lige uden for placeringerne.

Dette er ifølge FEI’s (Det Internationale Rideforbunds) resultatoversigter det bedste resultat som en dansk ponyrytter har leveret ved et EM i Militaryi mere end 20 år, og resultatet understreger endnu en gang, at Caroline har viljen og talentet til at klare sig helt i toppen af den internationale militarysport.

Caroline udtaler ”Min pony, Orchard Freedom Scan blev forberedt på den 36-timer lange rejse til EM i England ved at få Pavo NerveControl og Pavo Energy Booster i ugerne op til afrejsen i tillæg til hans daglige foder som består af Pavo Sportsfit, Pavo SlobberMash og Pavo Elyte. Så snart vi var ankommet til stævnepladsen, hvor EM skulle afvikles, gav vi ikke længere Pavo NerveControl men fortsatte med Energy Boosteren hele stævnet igennem. Og Free var i den den grad i storform under samtlige discipliner – han havde masser af positiv energi og overskud, hvilket så også resulterede i nogle helt fantastiske ridt – især på den ekstremt krævende og couperede terrænbane hvor næsten ¼ af klassens deltagere udgik. Og dagen efter på springbanen, var der mange ponyer som var mærket af det hårde terrænridt, hvilket resulterede i mange fejl undervejs – men Free var stadig i topform og leverede endnu en gang et fejlfrit ridt. Jeg kan tydeligt mærke at mine ponyer har fået mere energi og større ydeevne efter jeg har skiftet til Pavo-foder, og jeg er glæder mig til at se hvordan det går med min anden pony, Multistar Scan, ved de Nordisk Baltiske Mesterskaber i Finland i næste uge”.
Øvrige Sponsorer 

"Dream - Believe - Achieve!"

Tak til mine fantastiske sponsorer, fordi de også tør tro på at drømme går i opfyldelse!

Det fodrer jeg med

Optimal Fodring

pavo, care4life, caroline eventing, eventing, military, caroline jensen, springning, show jumping
Mine heste får Care4Life hver dag som et fast supplement til deres Sportsfit fuldfoder - og hestene ELSKER det!

• Med 11 forskellige urter
• Med kollagen, pre- og probiotika
• Kornfri og melassefri

Urtesammensætningen indeholder 11 urter, herunder Echinacea og Calendula. Klik på billedet ovenfor hvis du vil læse mere om alle urternes egenskaber!

3 gange dagligt får hestene Pavo SportsFit, som er en sportsmüsli udviklet specielt til heste der er aktive indenfor udholdenhedsdiscipliner.

 • Med ekstra magnesium, særligt tilpasset konkurrenceheste
 • Indeholder stærke antioxidanter
 • Naturligt E-vitamin og selen holder musklerne i optimal stand
 • Olie som en ren energikilde for mere udholdenhed og en skinnende pels
 • Kombination af energikilder, der modvirker, at hesten bliver for 'varm'
 • Fremstillet med poppet korn for maksimal fordøjelighed
Klik på billedet for at læse mere om Pavo SportsFit!
1 gang dagligt får hestene en portion Pavo SlobberMash tilsat PavoElyte og i perioder også Pavo HealthBooster eller Pavo NervControl. 
 • Højt indhold af rent hørfrø og ekstra C-vitamin
 • Masser af klid til stabil fordøjelse og nedsat risiko for kolik
 • Minimere risiko for sandkolik
 • Til sportsheste der ikke drikker/spiser på stævnepladsen
Pavo SlobberMash er et komplet tilskudsfoder tilberedt med varmt vand. Det er særdeles velegnet til kræsne heste og ved stævner kan det anvendes til at fremme hurtig restitution efter anstrengelse eller sygdom, og så er det samtidigt en lækker og sund variation af hestenes menu.

Klik på billedet for at læse mere om Pavo SlobberMash!

Caroline & Elisabeth Richard Bach - carolineeventing@europe.com - phone +45 2819 4543 / +45 6155 5001
Lav din egen hjemmeside med mono.net