Indhold 

Kvalitet tager tid! Hver eneste sadel er håndlavet helt fra bunden og kun det bedste læder bruges; hver eneste sadel laves og syes efter dine specifikke mål og det kan derfor tage op til 3 måneder før din sadel leveres. Men du kan til gengæld så også være stensikker på at have en sadel for livet - specielt syet og tilpasset præcist til DIG!

Hovedsponsorer 

Håndlavede Kvalitetssadler!

Det er med stor stolthed og glæde at jeg kan præsentere Selles HOFFSTEINER som min nye sponsor og dermed som partner til teamet med de fantastiske mennesker fra Animo Nordic og Pavo Danmark.

Jeg glæder mig rigtig meget til vores samarbejde i årene fremover, og jeg vil allerede nu anbefale jer at se nærmere på de helt igennem fantastiske sadler, som Selles HOFFSTEINER laver.

Dressursadlen er stadig under udvikling, mens spring- og XC-sadlerne er i fuld produktion og både fås som almindelig og mono-flap.

Læs mere på CarolineEventing, eller på Selles HOFFSTEINER’s egen hjemmeside, og kontakt mig eller Frank fra SELLES HOFFSTEINER, hvis du er interesseret i at høre mere om sadlerne eller arrangere en prøveridning. 

Øvrige Sponsorer 

"Dream - Believe - Achieve!"

Tak til mine fantastiske sponsorer, fordi de også tør tro på at drømme går i opfyldelse!

Jeg er den danske rytter og kontaktperson for Selles HOFFSTEINER, som producerer eksklusive, håndlavede kvalitetssadler efter mål i Frankrig. Sadlerne fås både som almindelig og mono-flap, og til alle discipliner; springning, XC og snart også dressur (prototypen er under udvikling og vil være på markedet snart!)

Tøv ikke med at kontakte mig hvis du vil vide mere. Det er selvfølgelig muligt at prøveride sadlerne. 

Caroline & Elisabeth Richard Bach - carolineeventing@europe.com - phone +45 2819 4543 / +45 6155 5001
Lav din egen hjemmeside med mono.net