Indhold 

"I love finding the best products for my customers. Delivering the highest quality accessories is what I strive to do everyday."

- Alex Meeks

Hovedsponsorer 

Leverandør af fantastiske produkter og tilbehør!

Solea Equestrian blev lanceret ved Thermal Hits horseshow i Januar 2013. Ejet og drevet af Alejandro Meeks, som har været i hestesporten i en årrække - hvor han altid har stræbt efter kvalitetsprodukter med stor fokus på det gode håndværk.

Solea forhandler produkter som er efterspurgte blandt spring- og militaryryttere verden over, og han samarbejder med nogle af de mest respekterede og innovative virksomheder i sporten.

Her hos CarolineEventing er vi især vilde med Solea's specialsyede produkter, hvor han tilpasser kendte mærkevarer efter dine specifikke ønsker. Se for eksempel vores flotte nye hut, cooler og underlag, som Solea har lavet til os - alene udfra et par emails om vores ønsker og tanker.

KLIK HER hvis du vil kontakte Solea Equestrian og Alex Meeks - og du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte CarolineEventing hvis du vil høre mere om, hvad Solea har at tilbyde!

Øvrige Sponsorer 

"Dream - Believe - Achieve!"

Tak til mine fantastiske sponsorer, fordi de også tør tro på at drømme går i opfyldelse!

Jeg er meget stolt over mit samarbejde med Solea Equestrian, og jeg ser frem til at kunne vise Alex' flotte produkter frem på stævnepladserne.

Du kan shoppe hos Solea Equestrian online ved at gå til deres hjemmeside: www.soleaequestrian.com.

Rigtig god fornøjelse!

Klik på billedet

og læs den fine artikel om Solea Equestrian!
Caroline & Elisabeth Richard Bach - carolineeventing@europe.com - phone +45 2819 4543 / +45 6155 5001
Lav din egen hjemmeside med mono.net