Indhold 
Resultater 2013 & 2014

I 2013 and 2014 har jeg boet på Herlufsholm Kostskole hvor jeg har læst International Baccalaureate (IB). Jeg fik min eksamen i juni 2014 and jeg er nu tilbage med 100% fokus på min sport.

En alvorlig skulder-skade i starten af may 2014 har holdt mig fra military hele denne sæson, og jeg har i stedet fokuseret på ridebanespringning, hvor det lykkedes mig at kvalificere World Wyde VDL til CSI-stævner.

Mit bedste resultat har været at vinde Sjællandsmesterskaberne i Ridebanespringning for Ungryttere på World Wyde VDL.

Og så har jeg kvalificeret Ziggy Marley m2s til CNC**.

Resultater 2012

Har brugt det meste af stævnesæsonen 2012 på træningsophold hos den tyske OL-guldvinder Dirk Schrade og den tyske landsholdsrytter Kai-Steffen Meyer.

Vinder at 1* i Gärds, Sverige

Resultater 2011

Nr. 3 på DRFs Junior-rangliste
Nr. 6 på DRFs YR-rangliste

Vinder af VA i Neubrandenburg og
Nr. 5 ved Skånske Mesterskaber for Senior

Udtaget som testrytter ved EM

Deltaget i NM

Caroline Regitze Jensen, Multistar, Caroline Eventing, Military, Eventing, Animo, Pavo
Resultater 2010

Bedste danske resultat ved EM for ponyer i mere end 20 år: Fejlfri i terrænet og på ridebanespringningen. Individuel 16. plads

 

Hold guld til NM

 

To ponyer kvalificeret til både NM og EM

 

Placeret i alle starter fra CNCP90-CICP2**

Caroline Regitze Jensen, Orchard Freedom, Caroline Eventing, Military, Eventing, Animo, Pavo
Resultater 2009

Hold guld til NM

 

Vinder af distriktsmesterskaberne i springning for hold

 

Yderligere 75 sejre og placeringer i nationale og internationale konkurrencer

Caroline Regitze Jensen, Multistar, Caroline Eventing, Military, Eventing, Pavo
Vision og værdier 

"Dream - Believe - Achieve!"

Jeg forsøger hele tiden at være opmærksom på de grundlæggende valg i dagligdagen, som jeg selv aktivt kan tage for at få et bedre og mere tilfredsstillende liv. I den sjove video og bog om ”FISH-filosofien” har jeg fundet et sæt meget simple leveregler, som både jeg selv og min mor har taget til os:
 
· Play
· Make Their Day
· Chose Your Attitude
· Be There

Fremtiden

Efter mine træningsophold i Irland (2010), Portugal (2011) og Tyskland (2012), kom jeg tilbage til Danmark, hvor jeg sideløbende med min ridning gik i gang med at færdiggøre en International Baccalaureate på Herlufsholm Kostskole. 

Jeg fik min IB-eksamen i juni 2014, og er nu igang med en videregående uddannelse på Syddansk Universitet. Samtidigt vil jeg så primært satse på ridningen og på muligheden for at ride professionelt. Hvis det ikke fungerer som jeg planlægger og håber på, så har jeg altså altid min gode uddannelse i baghånden.

I 2011 gik jeg fra pony til hest pga. min alder. For hest vil jeg gå ’hele vejen’ – mine mål er at komme til tops ved DM, NM, EM, VM og World Cups – med en Olympisk medalje som det absolutte højdepunkt.

Selv mener jeg, at jeg har mange muligheder. Jeg synes, at jeg klarer mig godt i både sporten og skolen – og det må jo være mig til nytte på et eller andet tidspunkt.

I marts 2012 overtog jeg en part på 50% i den fantastiske irske militaryhest "Ziggy Marley m2s" fra Tom Reed's berømte Morningside Stud i Irland. Tom Reed ejer fortsat selv den anden halvdel af heste, og vi er begge meget, meget spændt på hvad fremtiden bringer for dette samarbejde. Ziggy og jeg har startet en række 1*-sammen og forventer at debutere i 2* i 2015, og målet er at han skal være min hest til NM og evt. EM i 2015 og 2016.

I juni 2013 fik jeg springhesten World Wyde VDL fra BPS Showjumpers i stalden. Han har haft en lovende karriere på springbanerne på unghest og er nu ved at komme i gang igen efter længere tids pause. Han har også været i terrænet et par gange, hvor han viser stort mod.

I august 2014 måtte jeg desværre sige farvel til min unghest "Stærebogårds Ajour" efter flere måneders sygdom, der viste sig at være uhelbredelig. Det var et enormt tab - både på den følelsesmæssige såvel som den sportslige konto. Ajour var godt igang med at kvalificere sig til Ungheste VM, som var målet for 2014.

I oktober 2014 blev jeg kontaktet af Ajour's avlere med tilbud om at ride hans lillesøster "Stærebogårds Perfect" - som nu er 4 år gammel. Hun er en meget smuk, moderne og højstillet hoppe som viser rigtig gode takter og talent for både springning og dressur. 

A Dream Is A Wish Your Heart Makes!
Mål og ambitioner 

At blive Nr. 1 på FEIs rang-liste!

“Keep away from those who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you believe that you too can become great!”

(Mark Twain)

Caroline Regitze Jensen, Orchard Freedom, Caroline Eventing, Military, Eventing, Animo, Pavo

Delmål

I september 2015 er jeg igen blevet opereret i min skulder pga. den skade jeg pådrog mig ifm. et styrt ved et military-stævne i Flyinge i maj 2014.

Fremtiden byder derfor udelukkende på ridebanespringning på ubestemt tid, og heldigvis har jeg 4 heste stående som alle har rigtig stor kapacitet, så det skal nok blive rigtig sjovt!

I sommeren 2015 red jeg mit første internationale springstævne, og kunne noteres for 0 fejl på forhindringerne i alle klasser, hvilket jeg var rigtig godt tilfreds med.

Målene er herefter på den korte bane at debutere i 145cm i 2016 og så blive klar til 150+ i løbet af 2017.

I fht. mesterskaber rykker jeg fra 2016 op i seniorrækkerne, og mit mål er at ride DM i 2017.

Caroline Regitze Jensen, Caroline Eventing, Military, Eventing, Animo, PavoCaroline Regitze Jensen, Ziggy Marley m2s, Caroline Eventing, Military, Eventing, Animo, PavoCaroline Regitze Jensen, Caroline Eventing, Military, Eventing, Animo, Pavo
Caroline & Elisabeth Richard Bach - carolineeventing@europe.com - phone +45 2819 4543 / +45 6155 5001
Lav din egen hjemmeside med mono.net